texashuntingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
JRTexas, LionSkin, HuntWheelerRanch, CaptSlim, coloradochris
64358 Registered Users
Top Posters(All Time)
dogcatcher 90,151
stxranchman 53,736
bill oxner 49,776
RKHarm24 44,577
rifleman 44,414
BMD 41,009
SnakeWrangler 39,539
Big Orn 37,484
txshntr 35,378
Facebook
Forum Statistics
Forums45
Topics417,873
Posts6,075,291
Members64,358
Most Online16,728
Mar 25th, 2012
Print Thread
Trail Cam "Locked" #7000627
12/18/17 02:34 PM
12/18/17 02:34 PM
Joined: Aug 2012
Posts: 11,276
Chambers County
T
TexFlip Online content OP
THF Celebrity
TexFlip  Online Content OP
THF Celebrity
T

Joined: Aug 2012
Posts: 11,276
Chambers County
I've got a Wildgame innovations camera that says "lock" when the SD card is put in. The card is not in the lock position and I have tried multiple cards and formatted them. I have pushed the "reset" button and removed the batteries over night. Status is the same. Any ideas or trash it. I purchased it new last year but the manufacture date is 2014.

Re: Trail Cam "Locked" [Re: TexFlip] #7000688
12/18/17 03:10 PM
12/18/17 03:10 PM
Joined: Dec 2011
Posts: 16
0
06roadglide Offline
Light Foot
06roadglide  Offline
Light Foot
0

Joined: Dec 2011
Posts: 16
Try a different card. Moultrie do that.

Re: Trail Cam "Locked" [Re: TexFlip] #7000805
12/18/17 04:12 PM
12/18/17 04:12 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 28,688
Texas
R
redchevy Offline
THF Celebrity
redchevy  Offline
THF Celebrity
R

Joined: Oct 2004
Posts: 28,688
Texas
I would try their customer support and see what they say.

Is there a size limit on the cards it will take? Is the card within the limit?

Had a problem with a camera in a similar situation but it would only take a few pictures, found out I had stuck an ancient sd card in it that would only hold that many photos swapped it out with a much larger card and good to go. I have had problems in the past with some older cameras that wouldn't accept a 4 gig card (they were stealth cams though)


It's hell eatin em live
Re: Trail Cam "Locked" [Re: TexFlip] #7000817
12/18/17 04:22 PM
12/18/17 04:22 PM
Joined: Dec 2012
Posts: 3,220
Houston & Lexington, Texas
T
TexasKC Online content
Veteran Tracker
TexasKC  Online Content
Veteran Tracker
T

Joined: Dec 2012
Posts: 3,220
Houston & Lexington, Texas
I think I spotted your problem. It's a Wildgame Innovations camera. I had one that never worked right from day one. Give up on it and get a Browning.

Re: Trail Cam "Locked" [Re: TexasKC] #7000833
12/18/17 04:33 PM
12/18/17 04:33 PM
Joined: Aug 2012
Posts: 11,276
Chambers County
T
TexFlip Online content OP
THF Celebrity
TexFlip  Online Content OP
THF Celebrity
T

Joined: Aug 2012
Posts: 11,276
Chambers County
Originally Posted By: TexasKC
I think I spotted your problem. It's a Wildgame Innovations camera. I had one that never worked right from day one. Give up on it and get a Browning.

That's what I'm thinking. I knew better but midway had them for $30 and I bought 4.

Re: Trail Cam "Locked" [Re: TexFlip] #7000837
12/18/17 04:35 PM
12/18/17 04:35 PM
Joined: May 2016
Posts: 104
Aubrey, TX
C
crozierk Offline
Woodsman
crozierk  Offline
Woodsman
C

Joined: May 2016
Posts: 104
Aubrey, TX
Cant vouch for all wild game cams, but I have two of the cloak 12 or whatever (about 70 bucks, comes with an SD card) and I havent had any problems with them yet other than the first time I tried to change the SD cards. Did it wrong and it didnt take any pics, but once I figured out theyve been fine. Havent tried anything other than the SD cards they came with.

Re: Trail Cam "Locked" [Re: TexFlip] #7001901
12/19/17 04:23 AM
12/19/17 04:23 AM
Joined: Apr 2012
Posts: 891
J
JMalin Offline
Tracker
JMalin  Offline
Tracker
J

Joined: Apr 2012
Posts: 891
There’s a little sliding tab on the side of the SD card that needs to be adjusted back to the “unlocked” position.

Re: Trail Cam "Locked" [Re: JMalin] #7001984
12/19/17 07:35 AM
12/19/17 07:35 AM
Joined: Feb 2015
Posts: 3,386
Addison Tx or Cisco Tx
H
hetman Online content
Veteran Tracker
hetman  Online Content
Veteran Tracker
H

Joined: Feb 2015
Posts: 3,386
Addison Tx or Cisco Tx
Originally Posted By: JMalin
There’s a little sliding tab on the side of the SD card that needs to be adjusted back to the “unlocked” position.


winner banana2


[Linked Image]

You made a mistake
You got the wrong guy
I’m only guilty of a damn good time

Re: Trail Cam "Locked" [Re: hetman] #7002119
12/19/17 01:42 PM
12/19/17 01:42 PM
Joined: Aug 2012
Posts: 11,276
Chambers County
T
TexFlip Online content OP
THF Celebrity
TexFlip  Online Content OP
THF Celebrity
T

Joined: Aug 2012
Posts: 11,276
Chambers County
Originally Posted By: hetman
Originally Posted By: JMalin
There’s a little sliding tab on the side of the SD card that needs to be adjusted back to the “unlocked” position.


winner banana2

Guess y'all didn't bother to read the OP.

Previous Thread
Index
Next Thread


© 2004-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
UBB.threads™ 7.6.2