texashuntingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
AD_Bassin69, NicS, Wan2fish2hunt, Djaresh, Clark06
66517 Registered Users
Top Posters(All Time)
dogcatcher 99,629
bill oxner 65,504
stxranchman 55,458
SnakeWrangler 51,402
RKHarm24 44,585
rifleman 44,451
BMD 41,054
Big Orn 37,484
Facebook
Forum Statistics
Forums45
Topics450,524
Posts6,540,204
Members66,517
Most Online19,184
Feb 5th, 2020
Print Thread
Sightmark Photon 4.6: resetting zero #5587099 02/07/15 01:35 AM
Joined: Aug 2012
Posts: 3,630
I
ImTheReasonDovesMourn Online Content OP
Snarky Mark
OP Online Content
Snarky Mark
I
Joined: Aug 2012
Posts: 3,630
I'm having trouble switching between supersonic and subsonic loads. Is there a way to restore the factory zero or start from scratch? I've turned both elevation and windage values back to 0, but it doesn't take my POI back to its original zero. Any help is appreciated.


Originally Posted by KRoyal
Haha yea I polished that thing for hours.
Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: ImTheReasonDovesMourn] #5587122 02/07/15 01:53 AM
Joined: May 2010
Posts: 2,972
HuntTXhogs Offline
Veteran Tracker
Offline
Veteran Tracker
Joined: May 2010
Posts: 2,972
Resetting to 0/0 is the only way to get back to factory zero.

If it isn't hitting exactly at your original POI - how far off is it?

Was it windy the day you sighted in?

What distance?

Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: ImTheReasonDovesMourn] #5587133 02/07/15 02:00 AM
Joined: Jun 2014
Posts: 60
M
mustanger Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
M
Joined: Jun 2014
Posts: 60
Leave the batteries out for a day and it will go to zero.

Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: HuntTXhogs] #5587158 02/07/15 02:18 AM
Joined: Aug 2012
Posts: 3,630
I
ImTheReasonDovesMourn Online Content OP
Snarky Mark
OP Online Content
Snarky Mark
I
Joined: Aug 2012
Posts: 3,630
Originally Posted By: HuntTXhogs
Resetting to 0/0 is the only way to get back to factory zero.

If it isn't hitting exactly at your original POI - how far off is it?

Was it windy the day you sighted in?

What distance?



It was very windy and I was shooting at 50 yards. I remounted the rings and svope when i got home. I'm gonna give it a shot again tomorrow and see if I can get it to work.

Last edited by ImTheReasonDovesMourn; 02/07/15 02:22 AM.

Originally Posted by KRoyal
Haha yea I polished that thing for hours.
Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: mustanger] #5587162 02/07/15 02:19 AM
Joined: Aug 2012
Posts: 3,630
I
ImTheReasonDovesMourn Online Content OP
Snarky Mark
OP Online Content
Snarky Mark
I
Joined: Aug 2012
Posts: 3,630
Originally Posted By: mustanger
Leave the batteries out for a day and it will go to zero.


I'll do that overnight tonight. Thank you for the info.


Originally Posted by KRoyal
Haha yea I polished that thing for hours.
Previous Thread
Index
Next Thread

© 2004-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3