texashuntingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
RogerQuick, valongbeard, Scott8733, Jack Aubrey, Coloradotexan
66643 Registered Users
Top Posters(All Time)
dogcatcher 100,910
bill oxner 67,495
stxranchman 55,588
SnakeWrangler 51,622
RKHarm24 44,585
rifleman 44,451
BMD 41,064
Big Orn 37,484
Facebook
Forum Statistics
Forums45
Topics453,092
Posts6,580,234
Members66,643
Most Online19,184
Feb 5th, 2020
Print Thread
Is it just me? #5583517 02/05/15 12:22 PM
Joined: May 2006
Posts: 29,058
HWY_MAN Offline OP
THF Celebrity
OP Offline
THF Celebrity
Joined: May 2006
Posts: 29,058
I'm having problems with pages refreshing, pages freezing and keep getting a long running script warning from IE. I'm getting this on both laptops and my I-Pad. Nothing will work until the banner across the top and the vertical add on the left loads. I've cleared everything to no avail, this is the only site I get that warning.


Yes! A Weatherby does kill them deader.
Re: Is it just me? [Re: HWY_MAN] #5583568 02/05/15 01:16 PM
Joined: Sep 2006
Posts: 26,842
kmon1 Offline
junior
Offline
junior
Joined: Sep 2006
Posts: 26,842
I have had that issue especially if on the mobile or the laptop tethered to the mobile. Cleared the browsing history in Chrome and didn't see it for weeks.

Re: Is it just me? [Re: HWY_MAN] #5583681 02/05/15 02:29 PM
Joined: May 2006
Posts: 29,058
HWY_MAN Offline OP
THF Celebrity
OP Offline
THF Celebrity
Joined: May 2006
Posts: 29,058
When I don't log in and just browse the forum it doesn't happen plus the adds are much quicker to load.


Yes! A Weatherby does kill them deader.
Previous Thread
Index
Next Thread

© 2004-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3