Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Kenneth newell, Jaredmoore17, Scott Mark, Nate Oster, Trintiy Rock
64061 Registered Users
Top Posters
dogcatcher 89117
stxranchman 53365
bill oxner 48491
RKHarm24 44577
rifleman 44397
BOBO the Clown 43849
BMD 40968
SnakeWrangler 38142
Big Orn 37484
txshntr 35338
facebook
Forum Stats
64061 Members
45 Forums
421570 Topics
6106778 Posts

Max Online: 16728 @ 03/25/12 08:51 AM
Topic Options
#7015054 - 12/28/17 06:28 PM SPYPOINT link evo
Codyd713 Offline
Outdoorsman

Registered: 12/03/15
Posts: 89
Loc: Southeast TX
Trying to figure out why the red light that reads Ďbusyí is lit up. The light is on the lower back side of the camera. Their website isnít very easy to troubleshoot. Status of the camera shows itís ready to go but itís not taking any photos. Anyone have a solution?

Top
#7015213 - 12/28/17 08:23 PM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
lmd59 Offline
Woodsman

Registered: 02/02/10
Posts: 242
Send it back to them and it will fall into a black hole. Terrible customer service and crappy cameras.

Top
#7015287 - 12/28/17 09:17 PM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
tannerlst Offline


Registered: 01/31/09
Posts: 5220
Loc: Dallas
I don't like mine . Horrible quality pictures

Top
#7015476 - 12/29/17 06:54 AM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
Pootie Online   content
Light Foot

Registered: 09/05/15
Posts: 48
Loc: SE Texas
Returned mine - when it did work (not often) crappy pics. Picked up a Bushnell Aggressor and am very happy with it.

Top
#7015542 - 12/29/17 08:00 AM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
Codyd713 Offline
Outdoorsman

Registered: 12/03/15
Posts: 89
Loc: Southeast TX
Dang, not the responses I was hoping for but after reading other reviews, I kind of expected it.


Edited by Codyd713 (12/29/17 08:01 AM)

Top
#7015685 - 12/29/17 09:58 AM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
Dien Offline
Tracker

Registered: 08/16/12
Posts: 602
Loc: Grand Prairie
Never had a problem with mine. Firmware needed to be updated and they sent e-mail. Week before my unit wouldn't work because I didn't update it they called me twice from Canada to remind me.

Have you tried switching out the memory card as they go bad regularly on mine. Fresh batteries also.

Top
#7015712 - 12/29/17 10:21 AM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
Codyd713 Offline
Outdoorsman

Registered: 12/03/15
Posts: 89
Loc: Southeast TX
Yeah I put brand new entergizer lithiumís in it and also tried two different new sd cards. Havenít received anything about updating firmware.

Top
#7015775 - 12/29/17 11:09 AM Re: SPYPOINT link evo [Re: Codyd713]
Texas buckeye Offline
Extreme Tracker

Registered: 11/22/11
Posts: 4085
Loc: Keller
I have had that issue twice on my camera. First time was when I first set it up, was not getting a signal so I got a cell booster antenna and it solved the problem.

More recently I had the same thing happen after switching out dead batteries. Turned out the service contract had expired and they couldn't charge my CC so there was no service plan to get the pics from. Soon as I updated the CC info I got good service again.

I have been pleased with my link evo. Pic quality out of any cell camera is not great, but it does tell you something is there. that's all I use it for...

Top
#7015792 - 12/29/17 11:19 AM Re: SPYPOINT link evo [Re: Texas buckeye]
tannerlst Offline


Registered: 01/31/09
Posts: 5220
Loc: Dallas
Originally Posted By: Texas buckeye
I have had that issue twice on my camera. First time was when I first set it up, was not getting a signal so I got a cell booster antenna and it solved the problem.

More recently I had the same thing happen after switching out dead batteries. Turned out the service contract had expired and they couldn't charge my CC so there was no service plan to get the pics from. Soon as I updated the CC info I got good service again.

I have been pleased with my link evo. Pic quality out of any cell camera is not great, but it does tell you something is there. that's all I use it for...


The Covert cell cams take good pictures


Edited by tannerlst (12/29/17 11:19 AM)

Top
#7015976 - 12/29/17 02:48 PM Re: SPYPOINT link evo [Re: tannerlst]
krmitchell Online   content
Veteran Tracker

Registered: 02/11/13
Posts: 2584
Originally Posted By: tannerlst
Originally Posted By: Texas buckeye
I have had that issue twice on my camera. First time was when I first set it up, was not getting a signal so I got a cell booster antenna and it solved the problem.

More recently I had the same thing happen after switching out dead batteries. Turned out the service contract had expired and they couldn't charge my CC so there was no service plan to get the pics from. Soon as I updated the CC info I got good service again.

I have been pleased with my link evo. Pic quality out of any cell camera is not great, but it does tell you something is there. that's all I use it for...


The Covert cell cams take good pictures


And covert customer service is about as good as it comes. Love my coverts.

Top



© 2004-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide