Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
win, petersj056, Trained to never Explain, Mikemaland, TimberGiants.com
63504 Registered Users
Top Posters
dogcatcher 86330
stxranchman 52401
bill oxner 45417
RWH24 44568
rifleman 44349
BOBO the Clown 43363
BMD 40820
Big Orn 37484
txshntr 35134
SnakeWrangler 33954
facebook
Forum Stats
63504 Members
45 Forums
448878 Topics
6201724 Posts

Max Online: 16728 @ 03/25/12 08:51 AM
Topic Options
#5587099 - 02/06/15 07:35 PM Sightmark Photon 4.6: resetting zero
ImTheReasonDovesMourn Online   content
Pro Tracker

Registered: 08/04/12
Posts: 1862
Loc: Greenville, TX
I'm having trouble switching between supersonic and subsonic loads. Is there a way to restore the factory zero or start from scratch? I've turned both elevation and windage values back to 0, but it doesn't take my POI back to its original zero. Any help is appreciated.
_________________________
Originally Posted By: KRoyal
Haha yea I polished that thing for hours.

Top
#5587122 - 02/06/15 07:53 PM Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: ImTheReasonDovesMourn]
HuntTXhogs Offline
Veteran Tracker

Registered: 05/04/10
Posts: 2972
Loc: North Ft Worth
Resetting to 0/0 is the only way to get back to factory zero.

If it isn't hitting exactly at your original POI - how far off is it?

Was it windy the day you sighted in?

What distance?

Top
#5587133 - 02/06/15 08:00 PM Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: ImTheReasonDovesMourn]
mustanger Offline
Outdoorsman

Registered: 06/24/14
Posts: 59
Leave the batteries out for a day and it will go to zero.

Top
#5587158 - 02/06/15 08:18 PM Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: HuntTXhogs]
ImTheReasonDovesMourn Online   content
Pro Tracker

Registered: 08/04/12
Posts: 1862
Loc: Greenville, TX
Originally Posted By: HuntTXhogs
Resetting to 0/0 is the only way to get back to factory zero.

If it isn't hitting exactly at your original POI - how far off is it?

Was it windy the day you sighted in?

What distance?



It was very windy and I was shooting at 50 yards. I remounted the rings and svope when i got home. I'm gonna give it a shot again tomorrow and see if I can get it to work.


Edited by ImTheReasonDovesMourn (02/06/15 08:22 PM)
_________________________
Originally Posted By: KRoyal
Haha yea I polished that thing for hours.

Top
#5587162 - 02/06/15 08:19 PM Re: Sightmark Photon 4.6: resetting zero [Re: mustanger]
ImTheReasonDovesMourn Online   content
Pro Tracker

Registered: 08/04/12
Posts: 1862
Loc: Greenville, TX
Originally Posted By: mustanger
Leave the batteries out for a day and it will go to zero.


I'll do that overnight tonight. Thank you for the info.
_________________________
Originally Posted By: KRoyal
Haha yea I polished that thing for hours.

Top



© 2004-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide